Seuraa Liisan kuulumisia

Tykkää Liisa Väisäsen Facebook-sivusta ja pysyt mukana menossa myös arjen keskellä.

Uutiset

16.03.2018
Jos haluat selvyytta Italian sekavalta tuntuvaan poliittiseen tilanteeseen ja kuunnella Italian rockettirollia niin ole linjoilla. Tanaan perjantaina 16.3 kello 11,15 Espanjan aikaa kello 12,15 Suomen aikaa Radio Finlandian suorassa lahetyksessa. Kanava loytyy netista!

Lue lisää »

14.03.2018
Venezia symboliikkaa, Gondolin koristeesta. Levein osa symboloi Venetsian vanhan meritasavallan paamiehen eli Dogen virkahattua. Koko metalliosa on kurveineen saman mallinen kuin Venetsian paakatu eli Gran Canale. Yksin toiseen suuntaan torrottava piikki on Giudeccan saari. Muut piikit ovat Venetsian perinteiset kaupunginosat laguunin paalle rakennettuna, joita on kuusi.

Lue lisää »

9.03.2018
Nyt Helsingin Seudunkesäyliopistonkurssini ovat jo tiedossa. Ne löytyvät kaikki nettisivuiltani www.liisavaisanen.net sekä Helsingin seudun Yliopiston sivuilta. Muistakaa ilmoittautua ajoissa. Jokaisena edellisenä vuotena ne ovat täyttyneet melkein heti ja kaikki eivät ole mahtuneet mukaan.

Lue lisää »

7.03.2018
Ruokapoyta on symboleita taynna. Mita syot, mita tarjoat? Tule ottamaan selvaa. Aiemmin flunssan takia peruttu luento pidetaan 28.3. Ilmoittaudu ajoissa!

Lue lisää »