Seuraa Liisan kuulumisia

Tykkää Liisa Väisäsen Facebook-sivusta ja pysyt mukana menossa myös arjen keskellä.

Uutiset

15.05.2018
Tama hauska osui silmaan Valencian kauppiaiden salissa. Huijareita on ollut aina. Demoni auttaa turvottamaan myytavaa elainta puhaltamalla palkeilla ilmaa elukan pyllyyn. Ahne huijarinainen katselee kauppatavaransa turpoamista.

Lue lisää »

12.05.2018
Jos ja kun Odysseia symbolina viittaa loputtoman pitkaan ja vaikeaan matkaan, on taman firman nimi linja-autoyhtiona hieman outo. Viela paattymaton vahvistetaan sanalla. Hyppaa kyytin, matka on loputon ja hankala.

Lue lisää »

10.05.2018
Symboliyksityiskohta osui silmaan. Teos yleinen aihe: Kuollut Kristus. Mutta sitten siina on yksityiskohta: naulat. Niissa on teologinen sanoma. Kaksi naulaa ristissa. Niiden vieressa 1 naula. Kaksi naulaa ristissa on Kristuksen kahtalainen luonto: ihminen ja Jumala yhtaikaa. Ne ovat erottamattomat eli niista tuleekin 1. Teos on Bilbaon taidemuseossa. Hyva muistutus taas siita, etta yksityiskohdat kannattaa katsoa. Niilla on merkitysta.

Lue lisää »

5.05.2018
Tallainen hieno Risto Nordellin teos ilmestyy ensi syksyna. On ollut ilo ja kunnia olla pienella osuudella mukana. Mieheni Marcon kuvat teoksessa ja minun teos analyysini: 1 per kuukausi. #kuvataidekohtaamusiikin #kirjapaja

Lue lisää »